Αρχική Εταιρεία Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας


 


ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - DISTRIBUTOR

Η G.I. SECURITY ή Greece Intenational Security ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας σε Ελλάδα και Κύπρο

Πως ξεκίνησαν όλα. Την εποχή που άρχισε να μπαίνει στη ζωή μας ο όρος «Σύστημα Ασφαλείας» τα συστήματα ήταν απλές κατασκευές, βασισμένες στην τεχνολογία των relay και των απλών χρονικών κυκλωμάτων. Ο τρόπος ενεργοποίησης-απενεργοποίησης ήταν εξίσου απλός, βασισμένος στη χρήση κλειδοδιακοπτών. Έτσι ξεκίνησαν όλα το 1978 με την ίδρυση της Greece International ή οπως είναι σήμερα γνωστή G.I. SECURITY SA.

Στόχος της είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση, στην Ελληνική, Βαλκανική και Κυπριακή αγορά, συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού.

Η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. δραστηριοποιείται μόνο στην Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει. 

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επαγγελματίες εγκαταστάτες

Το 1986 η εταιρεία γίνεται ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της OPTEX JAPAN.

H G.I. SECURITY S.A. έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και Κύπρο την Αμερικάνικη CADDX το 1988 με αποκλειστική αντιπροσώπευση.

Για πάνω από 40 χρόνια, η CADDX κατέχει ηγετική θέση στην παροχή περίπλοκων αλλά και απλών προϊόντων για τη βιομηχανία ασφάλειας. Συνδυάζουν την πρωτοποριακή μηχανική σχεδίαση με τις πιο προηγμένες τεχνικές κατασκευής παράγουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ασφαλείας τόσο για οικιακή όσο και για την πιο απαιτητική εμπορική εφαρμογή. Για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη αξιόπιστη απόδοση, το CADDX χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρονικών υπολογιστών της Αμερικής. Τα μηδενικά ελαττώματα που παρουσιάζουν και η δοκιμή των προϊόντων εξασφαλίζουν στο 100% ότι όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας. Όταν βλέπετε το όνομα CADDX, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει τον πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο εξοπλισμό ασφαλείας που είναι διαθέσιμος σήμερα στον κόσμο.

Το 1998 η CADDX ενσωματώνεται στον όμιλο της GE (GENERAL ELECTRIC) SECURITY και η G.I. SECURITY S.A. γίνεται ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας του ομίλου GE( Authorized Exclusive Distributor) που περιλαμβάνει και τις εταιρείες όπως CADDX, ARITECH, ULTRASYNC, GUARDALL, TRUVISION, KALATEL, KIDDE, EDWARDS, IFS, GST, KILSEN, SENTROL, COSMOTRONIC, Esl, ITI, Fiber Options, Gbc, και άλλες. Η GE SECURITY εξαγοράζεται από την UTC το 2009 και όλες οι εταιρείες του ομίλου πάνε στην UTC (United Technologies) που περιλαμβάνει και την CARRIER.

Το έτος 2002 πλέον η Greece International Α.Ε. ή G.I. SECURITY S.A. αντιπροσώπευε αποκλειστικά μια πληθώρα Διεθνώς Επώνυμων Εταιρειών όπως η GE Security , η Caddx Inc. U.S.A., η Optex, η Aleph, η Pulnix Japan , Sima Italy , Heitel , Kp, Iti Osborne-Hoffman, Linear, Winland, Cofem, Pentax , Dixie , Cqr , Trango , Sentrol, Inovonics, Keri Systems, Kalatel, Cosmotron, Kilsen, Fiber Options και παρείχε στην χονδρική αγορά, εκτός από τα προϊόντα τους και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Τεχνικής υποστήριξης τους, που περιλαμβάνει την εκπαίδευση των πελατών της, το Τεχνικό Service των προϊόντων και παράλληλα την παροχή εντύπων οδηγιών εγκατάστασης, ρύθμισης και συντήρησης στην Ελληνική Γλώσσα.

To 2003 κατασκευάστηκε νέα υπερσύγχρονη αποθήκη 600τ.μ. (3η κατά σειρά) και μόλις λίγα λεπτά από το Ελ. Βενιζέλος, καθιστώντας την Greece International s.a. μια από τις μεγαλύτερες stocking εταιρείες Συστημάτων Ασφαλείας, σε ΕΥΡΩΠΗ, Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ & ΑΦΡΙΚΗ.

Η G.I. SECURITY S.A. απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό απόλυτα εξειδικευμένων ατόμων που εκτός από τις συνήθεις υπηρεσίες ενημέρωσης και διάθεσης προϊόντων στους πελάτες της, παρέχει και την βοήθεια της στην ολοκληρωμένη παρουσία τεχνικών μελετών για πολύπλοκα και εξειδικευμένα Έργα. Οποιοδήποτε Σύστημα Ασφαλείας, που περιλαμβάνει ηλεκτρονικά βοηθήματα, εξαρτάται τελικά από την ποιότητα και τις γνώσεις των ανθρώπων που τα εισηγούνται και τα παρέχουν. Ο ποιοτικός έλεγχος του προσωπικού είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης εμπειρίας και σχολαστικής επιλογής.

To 2004 η Greece International Α.Ε. απέκτησε ISO 9001 Ευρωπαϊκής εμβέλειας , ενώ τα συμφέροντα της εταιρείας έχουν επεκταθεί ήδη σε εξαγορά μεριδίων εξειδικευμένων Εταιρειών του ίδιου χώρου.

Το 2011 φεύγει από την ζωή ο ιδρυτής και εμπνευστής της G.I. SECURITY S.A. Ελευθέριος Χούντας.

Τον Φεβρουάριο του 2019 αναλαμβάνουν τα παιδιά του το τιμόνι της εταιρείας Σπύρος Ελ Χούντας (Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος) και η Ειρήνη Χούντα (Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής) και δόθηκε μια πνοή στις νέες απαιτήσεις της σύγχρονης και απαιτητικής αγοράς.

Με την έναρξη των νέων εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη από το 2014, εγκαινιάσαμε μια νέα εποχή για την Βόρεια Ελλάδα! Παραλαμβάνετε από το Ωραιόκαστρο, από τις κεντρικές μας αποθήκες στην τιμή τιμοκαταλόγου χωρίς μεταφορικά έξοδα Θεσσαλονίκη: Δευτέρα - Παρασκευή 08:30 - 16:30 και Σάββατο 08:30 - 13:30.

Σήμερα συνεχίζοντας τις συνεργασίες και συνάπτοντας νέες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής υλικών συστημάτων ασφαλείας, καμερών, πυρασφάλειας και access control (CADDX, RISCO, ARITECH, OPTEX, TAKEX, TIANDY, ZKTeco, WEBRO, TANE, UNIPOS, WINLAND, KERI, DIXIE, TVT, CQR, VENITEM, ASSA ABLOY, ALEPH, HESA, DETNOV, zeroWire, xGen, SIMA-SIRSEN, MITECH, COMNET, UTC/CARRIER, ULTRASYNC, RAPID, κ.α.) η G.I. SECURITY κατάφερε να κατακλίσει την αγορά με αξιόπιστο και επώνυμο υλικό καθιστώντας την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που εκτός από τις συνήθεις υπηρεσίες ενημέρωσης και διάθεσης προϊόντων στους πελάτες, παρέχει και βοήθεια στην ολοκληρωμένη παρουσία τεχνικών μελετών για πολύπλοκα και εξειδικευμένα έργα. Μέσα από την τεχνογνωσία και την διαρκή εκπαίδευση η G.I. SECURITY, είναι δίπλα στον εγκαταστάτη. Με την άψογη κατάρτιση, τον επαγγελματισμό των στελεχών της, το φιλικό πρόσωπο, την άριστη εξυπηρέτηση και την άμεση ανταπόκριση, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνόλου των εγκαταστατών της. Επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνουμε δωρεάν σεμινάρια για τα προϊόντα μας.

Η G.I. SECURITY S.A. προσφέρει ακριβώς αυτό που αναζητά η αγορά: το αξιόπιστο, οικονομικό, ποιοτικό, επώνυμο και διαχρονικό. Έχει καταφέρει να διατηρήσει τις τιμές σταθερές και σε πολλά προϊόντα έχει καταφέρει σημαντικές μειώσεις. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία, την υψηλή ποιότητα σε τεχνολογία και τεχνογνωσία μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία παρέχει πλήρεις λύσεις για πραγματικά αποδοτική Ασφάλεια.

Μια ομάδα τεχνικών, άρτια εκπαιδευμένων στο εξωτερικό (HΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κ.α.), από τις 08:30π.μ. έως τις 06:30μ.μ. καλύπτει πλήρως και μοναδικά τις ανάγκες του εγκαταστάτη. Η G.I. SECURITY διαθέτει 6 οχήματα για την δωρεάν διανομή των παραγγελιών στο λεκανοπέδιο Αττικής και προσφέρει και ΔΩΡΕΑΝ παραδόσεις πανελλαδικά.

Στην G.I. SECURITY S.A. όμως μας αρέσει η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, έτσι για το λόγο αυτό διαθέτουμε μεγάλο Stock στα προϊόντα μας και είμαστε από τις μοναδίκες εισαγωγικές εταιρείες πανελλαδικά που στην Αθήνα το ωράριο λειτουργίας είναι απο Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-18:30 και το Σάββατο 08:30-13:30 παρέχοντας και ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ακόμα και το Σάββατο. Για τις ανάγκες των πελατών μας και για να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια, παρέχουμε 12ωρη τεχνική υποστήριξη Πανελλαδικά μέσω Viber Καθημερινές και Σάββατο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΟΙ!

Αλλαγή τιμών μπορεί να γίνει χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 

 

 

G.I. SECURITY S.A. - Επώνυμα και Σίγουρα!