Αρχική Εταιρεία Πιστοποιημένοι Κεντρικοί Σταθμοί CADDX

Πιστοποιημένοι Κεντρικοί Σταθμοί CADDX

Οι πιστοποιημένοι σταθμοί της CADDX στην Ελλάδα είναι οι παρακάτω (Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς):

1) Personal Security S.A.

2) Planet Security

 

3) ΕΡΜΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε.

 

4) SPARTAN SECURITY

 

5) DIVICO

 

6) GUARD1

 

7) ATLAS SECURITY

 

8) EUROGUARD

 

9) SECTOR SECURITY

 

10) SECURICORP

 

11) SENSOR SECURITY

 

12) TSEKOURAS SECURITY

 

13) GRANDE

 

14) GEMINI SECURITY

 

15) LeGuard

 

16) TecnoHellas

 

17) MegaGuard

 

Η νέα λύση της CADDX, UltraSync Cloud, ήρθε και πάλι να αλλάξει τα δεδομένα στην ασφάλεια.

Συνδέστε οποιοδήποτε πάνελ της CADDX: networX, xGen, xGen Connect, zeroWire και Advisor Advanced (ATS) της Aritech στο Cloud της CADDX.

Το UltraSync προσφέρει στους εγκαταστάτες και στους κεντρικούς σταθμούς την πρόσβαση σε μια πλατφόρμα υπηρεσιών από όπου μπορούν εύκολα να ρυθμίσουν, να διαγνώσουν την κατάσταση και να παρακολουθούν τις συνδεδεμένες συσκευές τους. Αυτό τους επιτρέπει να προσφέρουν μηνιαίες επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες στους τελικούς χρήστες.

Οι εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας επωφελούνται από το πλεονέκτημα της δημιουργίας συνδέσεων για IP συσκευές πιο εύκολα και γρήγορα, με τη σύνδεση να έχει προρυθμιστεί εκ των προτέρων πριν φτάσει ο εγκαταστάτης στο χώρο. Με την ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή της CADDX για κινητά ή με την απομακρυσμένη πρόσβαση στο web portal της CADDX, παρέχονται τα εργαλεία για τη διαμόρφωση, το συντονισμό ή την υποστήριξη του τελικού χρήστη από οπουδήποτε και αν βρίσκεται.

Το UltraSync της CADDX οδηγεί τη συνδεσιμότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, διασφαλίζοντας μια ασφαλή σύνδεση από άκρο σε άκρο για μια σειρά συσκευών ασφαλείας της CADDX, καθώς και μεγάλη ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης και ελέγχου των συστημάτων.

Το UltraSync προσθέτει μια πολλή μεγάλη νέα ισχύ στα πολύ δημοφιλή προϊόντα ασφαλείας της CADDX όπως τα παλαιότερα networX, τα νέα xGen Connect και στα πιο βιομηχανικά συστήματα της Aritech Advisor Advanced (ATS) καθώς και στο καινοτόμο ασύρματο σύστημα ZeroWire.

Η υποδομή του UltraSync παρέχει διασύνδεση του συστήματος ασφαλείας σε οποιονδήποτε υποστηριζόμενο κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων στην Ελλάδα μέσω ασφαλούς σύνδεσης VPN, το οποίο είναι πιστοποιημένο από την επίσημη αντιπροσωπεία της CADDX σε Ελλάδα και Κύπρο G.I. SECURITY S.A. Κάθε συσκευή συνδέεται, μέσω μιας ασφαλούς διαδρομής, στον διακομιστή UltraSync, ο οποίος φιλοξενείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον cloud σε πολλαπλές τοποθεσίες ανά τον κόσμο.

Εκτός από τη σύνδεση σε έναν κεντρικό σταθμό λήψεως οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιούν το UltraSync για αυτοπαρακολούθηση (self monitoring) με την εφαρμογή για κινητά. Μπορούν επίσης να αλλάξουν από την αυτοπαρακολούθηση (self monitoring) σε σύνδεση με ΚΛΣ οποιαδήποτε στιγμή.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ CLOUD ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

Πλεονεκτήματα CADDX UltraSync για τον Εγκαταστάτη:

1) Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εύκολα και γρήγορα το σύστημα ασφαλείας σας. Το UltraSync ™ σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε εύκολα και γρήγορα συνδέσεις για έξυπνες συσκευές, έτσι ώστε οι συνδέσεις να έχουν ρυθμιστεί εκ των προτέρων πριν φτάσει ο τεχνικός στην εγκατάσταση. Εμπειρία Plug & Play χωρίς την ανάγκη εις βάθους γνώσης της τεχνολογίας IP.

2) Ευέλικτος προγραμματισμός και μέγιστη υποστήριξη για τον τελικό πελάτη, από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε απλά και γρήγορα 24/7 μέσω Cloud.

3) Εξασφαλίζει ασφαλή, κρυπτογραφημένη, Grade 3 συνδεσιμότητα με αναφερόμενη ποιότητα υπηρεσίας. Ο Cloud της Caddx είναι από τους λίγους Cloud με πιστοποίηση Grade 3. Ανήκει στο οικοσύστημα του Amazon server και συνδέεται με 2 server ταυτόχρονα στην Ευρώπη και περισσότερους ανά τον κόσμο για μέγιστη ασφάλεια

4) Ενεργοποιεί μια επικοινωνία δεδομένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Η μεταφορά δεδομένων είναι υψηλής ταχύτητας από ένα σημείο σε ένα δίκτυο χάρη σε ένα δίκτυο χαμηλής καθυστέρησης και υψηλής απόδοσης.

5) Όλοι οι κορυφαίοι κεντρικοί σταθμοί (Κέντρα Λήψεως και Διαχείρισης Σημάτων) στην Ελλάδα, θα έχουν πρόσβαση και συνδεσιμότητα με το Grade 3 Cloud της Caddx – UTC Carrier μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Όλα αυτά τα Κ.Λ.Σ. έχουν περάσει τα απαραίτητα test και έχουν λάβει πιστοποιήσεις ότι πληρούν τις προϋποθέσεις διασύνδεσης στο Grade 3 cloud.

6) Συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις απορρήτου δεδομένων, όπως το GDPR. Με το UltraSync ™, τα δεδομένα παραμένουν στην τοπική συσκευή και δεν αποθηκεύονται ευαίσθητα δεδομένα στο περιβάλλον Cloud. Αυτό διατηρεί τον έλεγχο των δεδομένων του στον τελικό καταναλωτή.

7) H Διαχείριση γίνεται μέσω μιας ισχυρής και έξυπνης διαδικτυακής πύλης (Web Portal) . Αυτή η διαδικτυακή πύλη UltraSync ™ σας παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για την παροχή, διαχείριση και παρακολούθηση συσκευών που υποστηρίζουν UltraSync ™ και των ενεργοποίηση υπηρεσιών.

8) Παρέχει απομακρυσμένη συνδεσιμότητα και δυνατότητα διάγνωσης. Το UltraSync ™ της CADDX σας προσφέρει την επιλογή να συνδεθείτε απευθείας στα πάνελ των πελατών σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του δρομολογητή του πελάτη, τους κανόνες τείχους προστασίας ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Domain Name Service (DNS) για απομακρυσμένη πρόσβαση στα συστήματα.

9) Παρέχει σε εσάς και στους πελάτες σας ένα ευρύ φάσμα επιλογών και υπηρεσιών επικοινωνίας: Το UltraSync ™ διατίθεται σε διάφορους βαθμούς υπηρεσίας ( Grades), ανάλογα με τη συνδεσιμότητα με το UltraSync ™. Καλώδιο Ethernet, σύνδεση με GSM ή συνδεσιμότητα διπλής διαδρομής με GSM και Ethernet.

10) Εξασφαλίζει ότι οι πελάτες σας μπορούν να επωφεληθούν από μια ευέλικτη και επαγγελματική υπηρεσία, προσφέροντάς τους την ασφάλεια που χρειάζονται γιατί στην ασφάλεια δεν κάνουμε εκπτώσεις.

11) Ο κάθε εγκαταστάτης μπορεί να αναβαθμίσει όλα τα συστήματα ασφαλείας των πελατών του απομακρυσμένα. Μπορεί να αναβαθμίσει όλα τα συστήματα ταυτόχρονα ή ανά πελάτη ή ανά σύστημα.

12) Η υπηρεσία του Cloud της Caddx, έχει δημιουργηθεί έχοντας τον εγκαταστάτη στο μυαλό. Παρέχει ασυναγώνιστες-μοναδικές δυνατότητες που διευκολύνουν τον επαγγελματία εγκαταστάτη, μειώνουν το κόστος και δημιουργούν ένα έξτρα εισόδημα για όσους το επιθυμούν.

13) Η υπηρεσία παρέχεται σε μηνιαία βάση για την καλύτερη και πιο ευέλικτη εξυπηρέτηση του εγκαταστάτη, αλλά και του τελικού καταναλωτή. Μπορούν οι υπηρεσίες και τα προνόμια να αλλάζουν ανά μήνα. Έτσι δεν υπάρχουν περιττές χρεώσεις και οι χρεώσεις είναι πιο ξεκάθαρες. Επίσης με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται έξτρα ευκαιρίες στους επαγγελματίες εγκαταστάτες και καλύπτουν πλήρως όλες οι ανάγκες του τελικού καταναλωτή.

14) Επειδή οι μηνιαίες χρεώσεις υπάρχουν για τη συντήρηση, αναβάθμιση και εξασφάλιση άψογης και αδιάλειπτης λειτουργίας του Cloud καθώς και η 24ωρη, αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των Κ.Λ.Σ., δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις για τις κάρτες SIM που παρέχει η Caddx μέσω των μηχανημάτων της. Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες επωφελούνται, επίσης και από χαμηλότερες τιμές αγοράς του εργοστασιακού 4G GSM-GPRS εξοπλισμού που διαθέτει την Cloud κάρτα SIM ενσωματωμένη.

15) Μόνο το δίκτυο συνεργατών της G.I. SECURITY S.A. έχει την δυνατότητα να συνδέσει σε όλους τους Κεντρικούς Σταθμούς Λήψεως Σημάτων (Κ.Λ.Σ.) ως ο επίσημος διανομέας και αντιπρόσωπος της Caddx σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και 43 χρόνια. Η G.I. Security s.a. είναι αρωγός και πάντα πρωτοπόρος στην διάθεση αυθεντικών Caddx προϊόντων και υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για να ανοίξετε λογαριασμό σαν εγκαταστάτης παρακαλώ επικοινωνήστε με την G.I. SECURITY S.A. ή αλλιώς επισκεφτείτε το CADDX WEBPORTAL για να κάνετε σύνδεση.