CADDX

Επίσημος Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Εισαγωγέας CADDX σε Ελλάδα και Κύπρο

CADDX ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ.

Η CADDX (Caddx-Caddi Controls, Inc.) ιδρύθηκε το 1975 και στο Τέξας της Αμερικής. Τον Απρίλιο του 1997, η Caddx-Caddi Controls εξαγοράστηκε από την ITI Technologies (Nasdaq: ITII), μια εταιρεία που εδρεύει στη Μινεσότα. Η CADDX τότε είχε πωλήσεις περίπου 17 εκατομμυρίων δολαρίων, το 40 τοις εκατό της εκτός ΗΠΑ. Τον Μάιο του 2000, η ITI Technologies συγχωνεύτηκε με την SLC Technologies για να σχηματίστηκε η Interlogix. Από εκείνη τη στιγμή, η μάρκα CADDX άνηκε πλήρως στην Interlogix και κυκλοφορούσε στο εμπόριο μέσω του EMEA Distribution. Το 2001 έγινε η απόκτηση της Interlogix από την GE (General Electric). Το 2009 η GE Security εξαγοράστηκε από την UTC και όλες οι εταιρείες του ομίλου πάνε στην UTC (United Technologies) που περιλαμβάνει και την CARRIER που ανήκε σήμερα η CADDX. O όμιλος της CADDX πλέον έχει πωλήσεις 59.84 billion USD και είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κλάδο παγκοσμίως.

Για πάνω από 40 χρόνια από το 1975, η CADDX κατέχει ηγετική θέση στην παροχή περίπλοκων αλλά και απλών προϊόντων για τη βιομηχανία ασφάλειας. Συνδυάζουν την πρωτοποριακή μηχανική σχεδίαση με τις πιο προηγμένες τεχνικές κατασκευής παράγουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ασφαλείας τόσο για οικιακή όσο και για την πιο απατητική εμπορική εφαρμογή. Για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη αξιόπιστη απόδοση, το CADDX χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρονικών υπολογιστών της Αμερικής. Τα μηδενικά ελαττώματα που παρουσιάζουν και η δοκιμή των προϊόντων εξασφαλίζουν στο 100% ότι όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας. Όταν βλέπετε το όνομα CADDX, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει τον πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο εξοπλισμό ασφαλείας που είναι διαθέσιμος σήμερα στον κόσμο.

LOGO CADDX 1975-2021

Σειρές τις CADDX έως σήμερα:

◼️CADDX Ranger (1975-1997)

◼️CADDX networX (1997-2020)

◼️CADDX xGen (2016 - έως σήμερα) και xGen Connect (2020- έως σήμερα)


📌Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των νέων μονάδων της CADDX xGen Connect και γιατί να μεταβώ?

▪ Αναβαθμήστε εύκολα σε υπάρχοντες πελάτες με πίνακες ΝΧ μετατρέποντας τους πίνακες τους σε IP με zwave αυτοματισμούς Smart Home

▪ Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση plug and play

▪ Δωρεάν Απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του Ultrasync Cloud

▪ Συμβατό με BUS του NX

▪ Συμβατό με BUS του xGen

▪ Το xGen Connect διαθέτει ενσωματωμένη επικοινωνία IP, κρυπτογραφημένη επικοινωνία δεδομένων και (ανάλογα με την έκδοση) έναν ενσωματωμένο ή προαιρετικό διπλό ασύρματο δέκτη 433 MHz, ο οποίος υποστηρίζει τόσο τα 60 bit παλαιού τύπου όσο και τα νέα ασύρματα πρωτόκολλα LoNa 80 bit.

▪ Με την προαιρετική μονάδα 4G / Wi-Fi προσθέτει δυνατότητες επικοινωνίας ακόμα και πέσει το δικτυό σας, επιτρέποντας την έλεγχο των συναγερμών και την απομακρυσμένη συνδεσιμότητα μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G και μέσω της πλατφόρμας UltraSync Cloud. Με σύνδεση Wi-Fi, δεν απαιτείται καλώδιο μεταξύ του κέντρου και του modem σας και η οθόνης αφής UX-TOUCH συνδέεται απλά και με ασφάλεια.

▪ Οι νέες μονάδες xGen Connect έχουν την νέα δωρεάν εφαρμογή και το νέο διαχειριστικό της CADDX με νέα γραφικά και λειτουργίες.

▪ Οι νέες μονάδες xGen Connect παρέχουν σύνδεση με Google Assistant και Amazon Alexa.

▪ Οι νέες μονάδες xGen Connect έχουν Geo Fencing.

▪ Οι νέες μονάδες xGen Connect κάνουν Action και Σενάρια και συνδυασμούς αυτών.

▪ Οι νέες μονάδες xGen Connect έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης έως 16 καμερών.

▪ Οι νέες μονάδες xGen Connect είναι ιδανικές για ενσύρματους αυτοματισμούς (Smart Home) για τον έλεγχο του φωτισμού, των κλειδαριών πορτών, των συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού και όλα αυτά από την δωρεάν εφαρμογή της CADDX UltraSync+.

▪ Οι νέες μονάδες xGen Connect είναι συμβατές με μια ποικιλία νέων πληκτρολογίων, όπως η οθόνη αφής NXG-1820 3,5 "και το ασύρματο πληκτρολόγιο αφής WIFI UX-TOUCH 7" καθώς και τα νέα πληκτρολόγια LCD NXG-1830 (Λευκό) , NXG-1831 (Ανθρακί) και τα νέα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα με ενσωματωμένο αναγνώστη εγγύτητας Mifare, NXG-1832 και NXG-1833.

 

Στα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα, CADDX Νοέμβριος 1999.

Όλες οι μονάδες της CADDX φέρουν ειδικό αυτοκόλλητο γνησιότητας με σειριακό αριθμό ΜΟΝΟ απο την G.I. SECURITY S.A.


CADDX - Ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

G.I. SECURITY S.A. Επίσημος Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Εισαγωγέας της CADDX σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1988

Δείτε τα Προϊόντα