Η Εταιρία μας

Κεντρικά γραφεία, main office

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η G.I. Security s.a. ιδρύθηκε το 1978 με επιτυχία και σύντομα καθιερώθηκε σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μια πληθώρα διεθνώς επωνύμων εταιρειών και παρέχει στην χονδρική αγορά εκτός από προϊόντα ποιότητας και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που εκτός από τις συνήθεις υπηρεσίες ενημέρωσης και διάθεσης προϊόντων στους πελάτες, παρέχει και την βοήθεια στην ολοκληρωμένη παρουσία τεχνικών μελετών για πολύπλοκα και εξειδικευμένα έργα.

Στην GI Security s.a. όμως μας αρέσει η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, έτσι για το λόγο αυτό διαθέτουμε πάνω από 1000 πραγματικά είδη σε Stock και καθημερινή τεχνική υποστήριξη από Δευτέρα - Παρασκευή 08:30π.μ. - 04:30μμ.

Με την έναρξη των νέων εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη από το 2014, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για την Βόρεια Ελλάδα!

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας τίμησαν με την συνεργασία τους. Είμαστε συνεργάτες και όχι ανταγωνιστές. Είμαστε στο πλευρό σας και το έχουμε αποδείξει τα τελευταία 40 χρόνια. Θα είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε τις καθημερινές ανάγκες σας με ποιοτικά υλικά. Παραλαμβάνετε από το Ωραιόκαστρο, από τις κεντρικές μας αποθήκες στην τιμή τιμοκαταλόγου χωρίς μεταφορικά έξοδα.

Θα είμαστε κοντά σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30π.μ. – 04:30μ.μ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ “ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ “ΦΙΛΟΙ”!

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία, την υψηλή ποιότητα σε τεχνολογία και τεχνογνωσία μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία παρέχει πλήρεις λύσεις για πραγματικά αποδοτική Ασφάλεια.

 

Αλλαγή τιμών μπορεί να γίνει χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.