Τα νέα μας

Η G.I. Security δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1978 με έδρα την Παιανία και εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση, στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά, συστημάτων ασφαλείας αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού, καθώς και σε εξαγωγές στην Ασία.

Με την σύναψη αποκλειστικών συμφωνιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής υλικών συστημάτων ασφαλείας (GE, UTC, CADDX, OPTEX, ALEPH, DIXIE, CQR, GST, TAKEX, SIMA, HEITEL) η GI Security κατάφερε να κατακλίσει την αγορά με αξιόπιστο και επώνυμο υλικό καθιστώντας την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της.

Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία και διαρκή εκπαίδευση η GI Security, χρόνια τώρα είναι κοντά στον επαγγελματία εγκαταστάτη. Με την άψογη κατάρτιση, τον επαγγελματισμό των στελεχών της, το φιλικό πρόσωπο, την φιλική εξυπηρέτηση και την άμεση ανταπόκριση, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνόλου των εγκαταστατών της.

Η GI Security προσφέρει ακριβώς αυτό που αναζητά η αγορά: το αξιόπιστο, το ποιοτικό, το επώνυμο και διαχρονικό. Μια ομάδα τεχνικών, άρτια εκπαιδευμένων στο εξωτερικό (HΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κ.α.), από τις 08:30π.μ. έως τις 04:30μ.μ. καλύπτει πλήρως και μοναδικά τις ανάγκες του εγκαταστάτη. Η GI Security διαθέτει 6 οχήματα για την δωρεάν διανομή των παραγγελιών στο λεκανοπέδιο Αττικής και στα πρακτορεία.

Με την έναρξη των νέων εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη από το 2014, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για την Βόρεια Ελλάδα!

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας τίμησαν με την συνεργασία τους.
Είμαστε συνεργάτες και όχι ανταγωνιστές. Είμαστε στο πλευρό σας και το έχουμε αποδείξει τα τελευταία 40 χρόνια. Θα είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε τις καθημερινές ανάγκες σας με ποιοτικά υλικά. Παραλαμβάνετε από το Ωραιόκαστρο, από τις κεντρικές μας αποθήκες στην τιμή τιμοκαταλόγου χωρίς μεταφορικά έξοδα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ “ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ “ΦΙΛΟΙ”!