Τα νέα μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στο NEWSLETTER μας για να μάθετε πρώτοι μόλις βγει το νέο Β2Β website!

http://eepurl.com/gsAQ-T

__________________________________________________________________________________

NEO B2B WEBSITE για την G.I. SECURITY S.A.

Έρχεται Σύντομα το ΝΕΟ Β2Β website της G.I. SECURITY S.A. όπου, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν πλέον να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες τους, να ελέγξουν τη διαθεσιμότητά τους, να δρομολογήσουν την παραγγελία και την αποστολή τους όλες τις ήμερες και ώρες της εβδομάδας εργάσιμες ή μη.

Ο κάθε επαγγελματίας θα μπορεί να δει όλα τα προϊόντα της εταιρείας με τα συνοδευτικά τους έγγραφα και αναλυτική περιγραφή των τεχνικών τους χαρακτηριστικών με έξυπνα δυναμικά φίλτρα αναζήτησης. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι εμφανής σε πραγματικό χρόνο και άμεσα με την καταχώρηση της παραγγελίας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Επίσης παρέχεται δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων, βλέποντας αναλυτικά τις διαφορές στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες και τις τιμές τους καθώς και προβολής των σχετικών και συμβατών προϊόντων με αυτό που έχει επιλεγεί.

Μέσω της ιστοσελίδας ο κάθε εγγεγραμμένος συνεργάτης θα έχει πρόσβαση στην καρτέλα της εταιρείας του με όλες τις εγγραφές τιμολογίων και πληρωμών για όποιο χρονικό διάστημα θέλει ενώ μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο την πορεία της εκάστοτε παραγγελίας με πλήρη ανάλυση των προϊόντων που περιέχει τις τιμές ανά είδος καθώς και τις αντίστοιχες εκπτώσεις.

Μείνετε Συντονισμένοι!!

_________________________________________________________________________________

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στην αγορά και στο διαδίκτυο μια εταιρεία με παρόμοιο αντικείμενο με εμάς, με παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών, προιόντων, διεύθυνσης και λοιπών στοιχείων της Εταιρείας μας G.I. SECURITY S.A.

Η εν λόγω εταιρεία ουδεμία σχέση, έγκριση, σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας G.I. SECURITY S.A.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.GIsecurity.gr και

στα social media στο Facebook https://www.facebook.com/GreeceInternational/,

στο Twitter https://twitter.com/GIsecurity

και στο Instagram https://www.instagram.com/GIsecuritysa/

________________________________________________________________________