Αρχική Εταιρεία CADDX Ελλάδα

CADDX Ελλάδα

 

Νέο LOGO CADDX 2021-

LOGO CADDX 1975-2021

CADDX - Ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

 

H G.I. SECURITY S.A. έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και Κύπρο την Αμερικάνικη CADDX το 1988.

Για πάνω από 40 χρόνια, η CADDX κατέχει ηγετική θέση στην παροχή περίπλοκων αλλά και απλών προϊόντων για τη βιομηχανία ασφάλειας. Συνδυάζουν την πρωτοποριακή μηχανική σχεδίαση με τις πιο προηγμένες τεχνικές κατασκευής παράγουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ασφαλείας τόσο για οικιακή όσο και για την πιο απατητική εμπορική εφαρμογή. Για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη αξιόπιστη απόδοση, το CADDX χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρονικών υπολογιστών της Αμερικής. Τα μηδενικά ελαττώματα που παρουσιάζουν και η δοκιμή των προϊόντων εξασφαλίζουν στο 100% ότι όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας. Όταν βλέπετε το όνομα CADDX, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει τον πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο εξοπλισμό ασφαλείας που είναι διαθέσιμος σήμερα στον κόσμο.

Προσωπικό Αρχείο G.I. SECURITY S.A.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η G.I. SECURITY S.A. ή GI είναι ΜΙΑ και μοναδική και δεν υπάρχουν παραλλαγές. Προσοχή στις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στην αγορά και στο διαδίκτυο μια εταιρεία με παρόμοιο αντικείμενο με εμάς, με παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών, προϊόντων, διεύθυνσης και λοιπών στοιχείων της εταιρείας μας G.I. SECURITY S.A.

Η εν λόγω εταιρεία και οποιαδήποτε εταιρεία εμπορεύεται προϊόντα παρόμοια με τα δικά μας, CADDX, ουδεμία σχέση, έγκριση, σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας G.I. SECURITY S.A.

Για την επίσημη ενημερωσή σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.gisecurity.gr και στα social media Facebook, Instagram, Youtube και Twitter που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας μας. 

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

G.I. SECURITY S.A - Από το 1978 πρώτη στην προτίμηση του Επαγγελματία Εγκαταστάτη.

Επώνυμα και Σίγουρα!

Όλες οι μονάδες της CADDX φέρουν ειδικό αυτοκόλλητο γνησιότητας με σειριακό αριθμό ΜΟΝΟ απο την G.I. SECURITY S.A.

 

 

 

Δείτε το video με τα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής UltraSync της CADDX!