Αρχική Εταιρεία Νέο Λογότυπο για την CADDX

Νέο Λογότυπο για την CADDX

H G.I. SECURITY S.A. ως o επίσημος Αντιπρόσωπος και Εισαγωγέας της CADDX σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1986 σας παρουσιάζει το νέο LOGO της CADDX.

Ύστερα από 46 χρόνια η CADDX ανανεώνει το Λογότυπό (LOGO) της. Πρόκειται για το νέο λογότυπο που θα ανανεώσει τον παραδοσιακό γνωστό σήμα της CADDX, που επί δεκαετίες αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν για τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής συστημάτων ασφαλείας. Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί την πλήρη ανανέωση και εκσυγχρονισμό της CADDX για το 2021. Στο πλαίσιο αυτό η αλλαγή του λογότυπου της CADDX και ο εκσυχγρονισμός της εταιρικής ταυτότητας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό καθώς πλέον στο λογότυπο της CADDX εντάσσονται όλα τα Brands του Security Division της UTC/CARRIER.

Για πάνω από 40 χρόνια από το 1975, η CADDX κατέχει ηγετική θέση στην παροχή περίπλοκων αλλά και απλών προϊόντων για τη βιομηχανία ασφάλειας. Συνδυάζουν την πρωτοποριακή μηχανική σχεδίαση με τις πιο προηγμένες τεχνικές κατασκευής παράγουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ασφαλείας τόσο για οικιακή όσο και για την πιο απατητική εμπορική εφαρμογή. Για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη αξιόπιστη απόδοση, το CADDX χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρονικών υπολογιστών της Αμερικής. Τα μηδενικά ελαττώματα που παρουσιάζουν και η δοκιμή των προϊόντων εξασφαλίζουν στο 100% ότι όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας.

Όταν βλέπετε το όνομα CADDX, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει τον πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο εξοπλισμό ασφαλείας που είναι διαθέσιμος σήμερα στον κόσμο!