Αρχική Υποστήριξη Εγκαταστάτη Γιατί να επιλέξω κάμερες TIANDY?

Γιατί να επιλέξω κάμερες TIANDY?

👇Γιατί να επιλέξω TIANDY COLOR MAKER κάμερες;

✅24/7 Έγχρωμη Εικόνα Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Tiandy Color Maker των καμερών 2MP & 4MP, μπορείτε να επωφεληθείτε από ζωντανές έγχρωμες εικόνες με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σε όλες τις στιγμές, ακόμη και σε σκοτεινές σκηνές.

✅Μεγάλο εύρος λευκού φωτός Δεν έχει σημασία για τις κάμερες Tiandy Color Maker πόσο σκοτεινή είναι η σκηνή. Τα LED θερμού φωτός μεγάλης εμβέλειας βοηθούν στη λήψη καθαρών έγχρωμων εικόνων ακόμα και σε εντελώς σκοτεινά περιβάλλοντα.

✅Πολύ Μεγάλο Διάφραγμα Εξοπλισμένος με το εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα, ο φακός των φωτογραφικών μηχανών Tiandy Color Maker αφήνει τη μεγαλύτερη ποσότητα φωτός που βελτιώνει σημαντικά τη φωτεινότητα της εικόνας.

✅Εως 0,0002 LUX Η τεχνολογία Tiandy Color Maker, που παρέχεται σε όλα τα Buller και Turret 2MP και 4MP, επιτρέπει τη λήψη ζωντανών έγχρωμων εικόνων με υψηλές λεπτομέρειες, όπως και την ημέρα σε σκηνές εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.

✅Mεγάλο Μέγεθος Αισθητήρα Όσο μεγαλύτερος είναι ο αισθητήρας. τόσο μεγαλύτερη είναι η ευαισθησία. Οι μεγάλοι αισθητήρες των καμερών Tiandy Color Maker επιτρέπουν την επίτευξη φωτός από τον φακό πολύ περισσότερο από αυτό των κανονικών.

✅Δοκιμασμένες με Τεράστια Επιτυχία Μια επαναστατική τεχνολογία που δίνει στις κάμερες έγχρωμη εικόνα πάντα σε χαμηλό επίπεδο lux έως και 0,0002 lux, κάτι που επιβεβαιώθηκε από μη review σε παγκόσμια website όπως το IPVM.

👇TIANDY Early Warning Τεχνολογία

All-in-one Ασφάλεια AEW

Για την παραδοσιακή κάμερα IP, μπορεί μόνο να καταγράψει τι συνέβη, αλλά η Tiandy επινόησε την τεχνολογία AEW που έφερε επανάσταση στην παραδοσιακή τεχνολογία για να αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας των πελατών. Το AEW σημαίνει έγκαιρη προειδοποίηση αυτόματης παρακολούθησης με φως που αναβοσβήνει, ηχητική φωνή και παρακολούθηση λέιζερ για την αποφυγή εισβολής.

Έγκαιρη προειδοποίηση

Το λευκό φως, το ορατό λέιζερ και ο ήχος προσαρμόζονται για να κάνουν προσφέρουν προστασία πριν το συμβάν και να κάνουν παρεμβολή κατά του επικείμενου εγκλήματος πριν αυτό γίνει, ώστε να προσφέρουν πλήρη προστασία στους τελικούς χρήστες. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στις κάμερες PTZ, αργότερα εφαρμόστηκε σε προϊόντα bullet και turret της TIANDY με τεχνολογία EW και άλλα προϊόντα χαμηλότερης τιμής. Για να αυξήσουμε την ακρίβεια του συναγερμού, σχεδιάσαμε πρόσφατα μια άλλη τεχνολογία, για να αυξήσουμε την ακρίβεια κατά 80%. Τώρα έχουμε μια πλήρη λύση για το AEW, που όχι μόνο παρέχει ασφάλεια αλλά είναι και βολικό στη χρήση.

👇TIANDY τεχνολογία StarLight και Super StarLight

Κάντε τη νύχτα μέρα

Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 80% των εγκλημάτων συμβαίνουν τη νύχτα. Για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή νύχτα, η Tiandy παρουσίασε αρχικά την ιδέα του starlight το 2015 και εφάρμοσε την τεχνολογία σε κάμερες IP, οι οποίες μπορούν να απαθανατίσουν μια πολύχρωμη και φωτεινή εικόνα σε σκοτεινή σκηνή. Με την ανάπτυξη πολλών ετών, η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο στιβαρή και προηγμένη, μέχρι τώρα η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην αποτύπωση των κινούμενων αντικειμένων σε σχεδόν εντελώς σκοτεινή σκηνή με χαμηλό φωτισμό έως 0,0004Lux, επαναστατική και κορυφαία σε αυτόν τον κλάδο.

Σε όλον τον κόσμο

Λόγω αυτής της σημαντικής ανακάλυψης, το προϊόν Tiandy starlight είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Οι παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τη νύχτα από τα προϊόντα Tiandy starlight είναι τα σχόλια από τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Η βασική τεχνολογία των προϊόντων Tiandy Starlight και super starlight είναι η τεχνολογία TVP, η οποία είναι ασύγκριτη σε αυτόν τον κλάδο. Μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε 24 ώρες. Τώρα έρχεται η τεχνολογία TVP4.0, σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, η κάμερα που χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία με διπλό αισθητήρα, μπορεί να τραβήξει πολύχρωμη εικόνα σε σχεδόν σκοτάδι, με πιο καθαρή εικόνα, πιστεύουμε ότι αυτή η ανακάλυψη θα φέρει την τεχνολογία αστρικού φωτός σε μια άλλη εποχή!

👇Τεχνολογία Αναγνώρισης Προσώπων και σκηνών

Έξυπνη Ταυτοποίηση

Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy είναι ικανό για έξυπνη αναγνώριση και επαλήθευση του στόχου. Χρησιμοποιώντας το πρόσωπο και το κεφάλι ανθρώπων, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy μπορεί να επαληθεύσει με ακρίβεια την ταυτότητα των ατόμων με βάση το βιομετρικό μοτίβο και τα δεδομένα του προσώπου τους. Από τη μία πλευρά, ο καθένας έχει μοναδικά βιομετρικά δεδομένα που σχετίζονται με την έκφραση του προσώπου και του προσώπου. Από την άλλη πλευρά, η αναγνώριση βίντεο με χρήση περιγραφών προσώπων είναι ένα σύγχρονο εργαλείο που συνεπάγεται μια διαδικασία αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, εφαρμόζοντας τεχνητή νοημοσύνη βαθιάς μάθησης. Χάρη στη χρήση αλγορίθμων τελευταίας τεχνολογίας στην τεχνητή νοημοσύνη, η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου Tiandy εντοπίζει τα θέματα με ασφαλή τρόπο για να καλύψει όλες τις ανάγκες ασφαλείας σας και προσφέρει μια οικονομική λύση.

Δείτε περισσότερα από ποτέ

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες που δεν περιορίζονται μόνο στο πρόσωπο. Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές και διαδικασίες, όπως ανίχνευση προσώπου για την ανίχνευση και εντοπισμό προσώπων ατόμων, λήψη προσώπου για τη μετατροπή ενός προσώπου, που ονομάζεται επίσης αναλογική πληροφορία, σε δεδομένα, ψηφιακές πληροφορίες, με βάση το χαρακτηριστικό του προσώπου και αντιστοίχιση προσώπου για επαλήθευση αν δύο πρόσωπα ανήκουν στο ίδιο άτομο. Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy μπορεί να ενσωματωθεί ομαλά με λύσεις και συσκευές ελέγχου πρόσβασης για να παρέχει βελτιστοποιημένη διαχείριση πρόσβασης. Επιπλέον, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy επιταχύνει σημαντικά τους χειριστές να ανταποκρίνονται σε πραγματικό χρόνο ή ακόμη και να αποτρέπουν ένα ευρύ φάσμα εγκληματικών περιστατικών, καθώς και να κάνουν τις πιο ακριβείς έρευνες και αποδείξεις μετά από οποιοδήποτε περιστατικό για χρήση στο δικαστήριο. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Tiandy αναπτύσσεται για να παρέχει περισσότερες λειτουργίες που δεν περιορίζονται σε πρόσωπα, δείτε περισσότερες περιγραφές εμφάνισης και πληροφορίες για την επίτευξη του υψηλότερου επιπέδου έξυπνης λειτουργικότητας.

👇Πανοραμική τεχνολογία TIANDY

Οι προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι πανοραμικές PTZ της Tiandy όχι μόνο προσφέρουν πανοραμική θέα 360°/180° αλλά και κάνουν την εικόνα με καλύτερη απόδοση 3D με λιγότερη τυφλή περιοχή.

Πανοραμική TIANDY 3D απόδοσηPerformance

Το πανοραμικό που προσφέρουν οι κάμερες PTZ της Tiandy είναι κάτι το ξεχωριστό, με το κορυφαίο μοντέλο να προσφέρει υβριδική περιστροφή 16MP και 360° καθώς προσφέρει ταυτόχρονα πλήρη επισκόπηση εντολών και δυνατότητα συναγερμού πριν συμβούν άσχημα γεγονότα και περιστατικά.

Οι προηγμένες τεχνολογίες του κορυφαίου μοντέλου της TIANDY με πανοραμικές κάμερες έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1.Η κάμερα ενσωματώνει οκτώ φακούς 2MP, χρησιμοποιεί ειδική τεχνολογία κωνικού βίντεο, όχι μόνο προσφέρει πανοραμική θέα 360°/180° αλλά και κάνει την εικόνα με καλύτερη απόδοση 3D με λιγότερο τυφλή περιοχή.

2. Χαμηλότερος φωτισμός 0,0008 lux και πλήρης πολύχρωμη εικόνα 24 ωρών

3.Παρακολούθηση πολλών στόχων ταυτόχρονα.

Καλύτερη Προβολή

Αποκτήστε καλύτερη προβολή με λιγότερα τυφλά σημείά. Οι πανοραμικές PTZ της TIANDY έχουν μπει σε πολλά έργα στα σύνορα για να προσφέρουν καλύτερη εικόνα και ευκρίνεια.