HOME Company Our People

Our People

 

Οι Aνθρωποι μας είναι η Δύναμη μας. Κάνουν πράξη το όραμα μας και χτίζουν το μέλλον μας. Με πίστη στο ανθρώπινο δυναμικό μας επενδύουμε στην επιτυχία των έργων μας και ισχυροποιούμε τη θέση μας στην αγορά. Με απόλυτη επίγνωση της σημασίας που φέρουν οι ανθρώπινοι πόροι για μας, πώς προσφέρουν αξία στην επιχείρηση και συμβάλουν στην αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των στόχων μας, τους αντιμετωπίζουμε ως πηγή δημιουργίας και εξέλιξης του οργανισμού μας. Η χρήση της τεχνολογίας έχει διαδοθεί ευρύτατα, αλλά δεν υποτιμάμε τη σημασία του ανθρώπου στην κατασκευή και το χειρισμό του hardware και του software, και στη λήψη κρίσιμων για την απόδοση αποφάσεων.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από 6 βασικά τμήματα και τη Διοίκηση, όλοι εκπαιδεύονται στα νέα μέσα και δεδομένα συνεχώς, ώστε να αναπτύσσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους δια βίου.

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης :

Η καλύτερη ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης Πανελλαδικά! Στελεχώνεται με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, με αντικειμενικό σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας. Η ομάδα τεχνικών, άρτια εκπαιδευμένων στο εξωτερικό (HΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κ.α.), καλύπτει πλήρως και μοναδικά τις ανάγκες του εγκαταστάτη 12 ώρες καθημερινά και Σάββατο. Όταν το χρειαστείτε θα είμαστε δίπλα σας ακόμα και οποιαδήποτε άλλη ώρα εκτός 12ωρου.

-Ιωάννης Τσούρλος

-Πέτρος Ζενέλης

-Χουντάσης Ιωάννης

-Δημήτρης Ηλίας

-Βρασίδας Παπαδόπουλος

-Νικήτας Αγγέλης

Τμήμα Marketing:

Το Τμήμα Marketing της G.I. Security S.A. αναλαμβάνει όλα τα θέματα προβολής, προώθησης της εταιρείας. Επίσης παρέχουμε στους συνεργάτες μας ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία προωθητικού υλικού, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τις επιχείρησης σας όπως τοποθέτηση LOGO συνεργάτη σε manuals, εγχειρίδια, εξωτερικά καλύμματα σειρήνας, ραντάρ και ότι άλλο μας ζητηθεί. Σε όλους τους συνεργάτες μας δίνουμε προωθητικά διαφημιστικά banners με τα προϊόντα μας για την καλύτερη διαφήμιση της επιχείρησης τους.

-Αφροδίτη Κανάρη

Τμήμα Service

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας καθόλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των προϊόντων με υπηρεσίες επισκευής και τεχνολογικής υποστήριξης. 

Διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα service για όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε και ειδικά για τα προϊόντα της CADDX , όπου ως επίσημος αντιπρόσωπος για πάνω απο 30 Χρόνια, διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα και προσωπικό για την επισκευή τους και τη σωστή υποστήριξη τους.

Στο τμήμα service γίνονται διαγνώσεις, συντήρηση και επισκευές ακόμα και στα εκτός εγγύησης προϊόντα και παρέχεται εξάμηνη(6) ΕΓΓΥΗΣΗ καλής λειτουργίας στα προϊόντα που επισκευάζουμε.

-Βρασίδας Παπαδόπουλος

Τμήμα Λογιστήριο – Προμηθειών & Αποθήκης:

Το τμήμα Λογιστηρίου, Προμηθειών και Αποθήκης λειτουργεί σαν ένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι άνθρωποί μας με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, ο κάθε ένας στον δικό του τομέα, κάνει καθημερινά το καλύτερο δυνατό για εσάς, πάντα με όρεξη και χαμόγελο. Διαθέτουμε 14 τηλεφωνικές γραμμές για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας όπως εδώ και 42 χρόνια. Ένα τηλέφωνο αρκεί 210-604-06-01.

-Μαρία Τούντα

-Έφη Δημητρόγλου

-Φωτεινή Κουλουμβάκου

-Πετρούλα Μανώλη

-Αλέξης Κοτσομέρης (Θεσσαλονίκη)

Τμήμα Διακίνησης:

Το τμήμα διακίνησης λειτουργεί σαν ένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Με τα οχήματα της εταιρείας μας διαθέτουμε ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στον χώρο σας για όλους τους συνεργάτες Πανελλαδικά. Τα δρομολόγια γίνονται καθημερινά.

-Γεώργιος Βελονάκης

-Τάσος Σουλιώτης

-Φίλιππος Βαζούρας

-Νικήτας Αγγελής

Τμήμα Μελετών, Πωλήσεων:

Στελεχώνεται με Διπλωματούχους Μηχανικούς και Συμβούλους Ασφάλειας και έχει σκοπό την εκπόνηση τεχνικο-οικονομικών μελετών για τα έργα που έχετε. Δείτε μας σαν συνεργάτες στην εγκατάστασή σας και ζητήστε μας οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

-Δημήτριος Τσεβάς

-ʼννα Νικολαίδου

-Χαράλαμπος Σκλίας(Θεσσαλονίκη)

Τμήμα Έρευνας και Καινοτομίας:

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της GI SECURITY s.a. είναι επιφορτισμένο με τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση νέων προϊόντων. Οι βασικές αρχές σχεδιασμού είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, μεγάλης αξιοπιστίας, καινοτόμα και με ανταγωνιστικό κόστος. Σχεδιάζονται σύμφωνα με τα απαιτούμενα πρότυπα Εθνικών και Ευρωπαϊκών οδηγιών και πιστοποιούνται. Χρησιμοποιούνται διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου καθ’ όλη τη διάρκεια ανάπτυξης. Στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης απασχολούνται μηχανικοί εξειδικευμένοι σε ανάπτυξη λογισμικού, σχεδίαση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, σχεδιασμό PCB και τεχνικών εγχειριδίων. Τα απασχολούμενα άτομα είναι πτυχιούχοι τεχνολογικής εκπαίδευσης ΑΕΙ καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων.